Δωρεάν Μεταφορικά

Σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 50 €

Σχετικά με εμάς

Το ηλεκτρονικό κατάστημα TheMirror.gr δημιουργήθηκε από το πάθος μας για την ανάδειξη της ομορφότερης πλευράς του εαυτού σας.

Εμπνεόμαστε από τα πρόσωπα που αντανακλούν άνεση και αυτοπεποίθηση σε κάθε έκφραση της καθημερινής ζωής. Από τη θετική διάθεση που χαρίζει η προσεγμένη εμφάνιση. Από την αύρα που προκαλεί τα βλέμματα και αναδεικνύει την ιδιαίτερη προσωπικότητα κάθε γυναίκας, αλλά και άντρα.

Προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων για το μακιγιάζ, τη φροντίδα του σώματος και του προσώπου, την περιποίηση και το styling των μαλλιών, τα αρώματα και τα αξεσουάρ, όλα, από τους πλέον αναγνωρίσιμους οίκους καλλυντικών παγκοσμίως.

Αξιοποιούμε τα μεγάλα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών αγορών (οικονομία, ευκολία, ποικιλία, εξατομίκευση κ.α.), προσφέροντας ταυτόχρονα μία συναρπαστική εμπειρία e-shopping που περιλαμβάνει πλήθος πλεονεκτημάτων και καινοτομιών, όπως για παράδειγμα την υπηρεσία “Get the Look” που σας καθοδηγεί στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προτύπων εμφάνισης.

Επιστρέφουμε στους πελάτες μας το όφελος του χαμηλού λειτουργικού κόστους που διατηρούμε έναντι των φυσικών καταστημάτων, με μειωμένες τιμές, δώρα με τις αγορές, διαδικασίες επιστροφών μέσω συστήματος πόντων κ.α.

Είμαστε ανοιχτοί στη γνώμη και τις ανάγκες σας. Στο TheMirror.gr θα βρείτε το χώρο και τη διάθεση να συμμετάσχετε στη διαμόρφωση του ηλεκτρονικού καταστήματος καλλυντικών που πάντα ονειρευόσασταν!

www.TheMirror.gr

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της:
THE DOUBLE PLUS ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Έβρου 57-59, ΤΚ 115 27, Αμπελόκηποι - Αθήνα
ΑΦΜ: 800393604, ΔΟΥ: ΙΒ Αθηνών
Τηλ. 215 50 17 999